Malagrow Hulladékprés üzletág

Ami most történik a világban, az mindenkit érint. Nehéz napokon vagyunk túl mindannyian, vállalkozásként, szülőként, emberként egyaránt. Nagyon sok magánember és cég sietett a bajba került orvosok, kórházak és cégek megsegítésére.

A Malagrow is beáll a sorba, eszközeikkel szeretnének segíteni. A Malagrow Kft. hulladékprés üzletágának kompetenciája a hulladékok kezelése, hulladékok tömörítése. ➡️4 kis- és nagy vertikális bálázónkat és kommunális hulladékbálázó gépünket (1100 l konténeres vagy zsákba tömörítéshez alkalmas) ajánlják fel ideiglenesen a veszélyhelyzet fennállása idejére, ingyenesen, mégpedig olyan kórházaknak vagy a járvány kezelésében és megoldásában résztvevő nonprofit cégeknek, akiknek nagy segítség lenne a hulladékok tömörítése, bálázása.

➡️A gépek alkalmasak nagy mennyiségű: karton, papír és fólia hulladék, valamint kommunális hulladék tömörítésére és bálázására. Kérjük, ha tud olyan kórházról, cégről, ahol most hasznát vennék valamelyik gépnek, jelentkezzenek a gmalatin@malagrow e-mail címen vagy a 06-30/326-0035 telefonszámon. 

Válaszok

Megosztás

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

X