Ingyenes megvalósíthatósági felmérés

Az Aeriu drónszoftver startup a koronavírus idején ingyenes megvalósíthatósági felméréssel igyekszik a cégeknek gyors, távoli segítséget nyújtani.

A koronavírus terjedésével a cégek egyre nagyobb kihívásoknak néznek elébe, melyek nem csak a külső-, de a belső folyamataikat is érintik: a logisztikai részlegek feladatai, valamint hibátlan működésük kulcsfontosságú szerepet kap a járvány időszakában. Az Aeriu drón alapú megoldásainak köszönhetően jelentősen felgyorsítható a készletek felmerése, növelve a logisztikai folyamatok pontosságát és hatékonyságát.

Az Aeriu legfőbb törekvése, hogy a jelenlegi, nehéz időszakban is kiszolgálja új és meglévő partnereinek igényeit, ám a koronavírushoz kapcsolódó korlátozások nagyban megnehezítik a projektek megvalósíthatósági felméréseit. A biztonság növelése érdekében, s a hatékonyság jegyében az Aeriu egy ingyenes, távoli megvalósíthatósági felmérés bevezetésével könnyíti a logisztikai folyamatok korszerűsítésében érdekelt cégekkel az együttműködést: a megvalósíthatósági felméréshez mindössze egyetlen fotót kell feltölteniük a www.aeriu.co oldalra az érdeklődőknek, s azonnal megtudhatják, hogy az Aeriu fejlesztései használhatóak e környezetükben.

Válaszok

Megosztás

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

X