Urbán Attila

A privát életemben a szeretteim és magam egészségére koncentrálok illetve igyekszem a legtöbbet kihozni  a megnövekedett intenzitású családi együttlétből. A munkámban elsősorban azt tartom szem előtt, hogy ilyen helyzetben a most aktív generáció még biztos, hogy nem volt, tehát egy új életmód tanuló fázisát éljük át mindannyian. Én személy szerint arra figyelek, hogy a döntéshozatalomban minél rugalmasabb legyek. Ez azt jelenti, hogy habozás nélkül be kell látnom, ha hibáztam és a felismerés tükrében mielőbb újra kell tervezni.

A CLAAS Hungária Kft-nél aktív tagja vagyok a vállalat COVID19 válságkezelő csoportjának és az SCM egyébként is kulcsfeladatot lát el, hiszen nekünk szükséges biztosítani a gyártáshoz szükséges alapanyagok rendelkezésre állását illetve termékeink vevőhöz eljutását. Normál üzletmenet mellett a napi operatív munkában nem szükséges intenzíven részt vennem, hiszen azt ellátja egy jól szervezett és motivált csapat. Most viszont naponta kell új folyamatokat, megoldásokat találni olyan helyzetekre, amikkel korábban nem találkoztunk. Ez természetesen az én aktív közreműködésemet is megköveteli és ennek szentelem az időm döntő részét.

A logisztikai szolgáltatóink hozzáállása valóban példaértékű az elmúlt hetekben. Fáradhatatlanul dolgoznak transzportkapacitások biztosításán és tesznek megoldási javaslatokat váratlan igények megoldására. Ilyen támogatás nélkül nem lennénk képesek működtetni folyamatainkat és nem tudnánk kiszolgálni vevőinket. Vállalatunk e hét hétfői kezdéssel 3 hétre leállította szériagyártását viszont készleten lévő termékeink értékesítése továbbra is gőzerővel zajlik, hiszen számunkra most indult a főszezon. Azok a kollégáim, akik továbbra is napi szinten bejárnak hozzánk és aktív részesei gépeink kiszállításának igazán bátor és önfeláldozó hozzáállással járulnak hozzá a cég hosszú távú fennmaradásához. Ezért végtelenül tisztelem őket és hálás vagyok nekik.

Az MLBKT eddig is fontos szerepet töltött be a logisztikusok szakmai és társadalmi életében. Találkozási platform, tudásbázis, üzletfejlesztési lehetőség és élményszerzési forrás volt. Nyújtotta mindezt egy olyan világban, aminek törvényszerűségeit mindenki nagyon jól ismert. A jövőben ugyanezeket a dimenziókat találhatjuk meg itt viszont egy teljesen új környezetben. Én arra számítok, hogy az új környezet felértékeli az MLBKT és általában a szakmai szerveződések szerepét, mert mindenki éhes lesz a tudásra, hiszen tapasztalatlanok vagyunk és új utakat keresünk. Közösen ez biztosan egyszerűbb mint magányosan. 

Válaszok

Megosztás

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

X