Közösségi megoldások

?Hogyan motiváljam munkavállalóimat az új életrendhez való alkalmazkodásban?

?Hogyan álljak neki a következő negyedév tervezéséhez a bizonytalanság ellenére?

?Online munkavégzés forradalma? Hogyan legyek jó vezető távolról?

Ha nem vagy biztos abban, hogy merre tovább, és a fentiekhez hasonló kétségek nyomják a vállad, jelentkezz a május 11-én induló coaching programra!

A jelenlegi járványügyi helyzet számos vállalkozás életébe hozott változásokat. Nagyon fontosnak, hogy ebben a nehéz időszakban is talpon maradjanak azon kis- és középvállalkozások, melyek hozzájárulnak társadalmunk jóllétéhez és fejlődéséhez.

Ennek megsegítésére a MagNet Bank és az International Coach Federation (ICF) közös kezdeményezést indít az érték alapú KKV-k válságállóságának növelésére.

Az ICF az első 50 jelentkező számára pro bono coaching lehetőséget biztosít, melynek során a coachok 6 db 60-90 perces virtuális konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak. Ez az ingyenes coaching lehetőség, egy olyan együttműködésre ad lehetőséget, mely az ügyfeleket hatékonyan tudja támogatni az általuk megfogalmazott cél elérése érdekében.

A részvétel feltétele, hogy a szervezet tevékenysége alapján valamelyik MagNet Szférába tartozzon, a Szférák megtekinthetők a regisztrációs felületen.

Az igényeket jelentkezési sorrendben fogadjuk. A jelentkezési határidő 2020.05.10. éjfél.

Jelentkezés ezen a linken: https://tinyurl.hu/Itmc/

Válaszok

Megosztás

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

X