Business Outlook on Hong Kong’s and Mainland China’s Economy

Mivel az offline és az online üzleti tevékenységek konvergenciája egyre inkább döntő jelentőségű a jelenlegi nehéz időkben, ezért a Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) webináriumot tart az üzleti lehetőségek bemutatására.

 

Mr. Nicholas Kwan, a HKTDC Kutatási Osztályának igazgatója és Mr. Gordon Lam, a Sinofuture Group Limited elnöke megvitatja, hogyan lehet kezelni az ellátási lánc nehézségeit és hogyan ragadhatja meg a világjárvány ellenére kínálkozó üzleti lehetőségeket, különös tekintettel Európára vonatkozóan.

Továbbá betekintést nyújtanak a Hongkong SAR-kormány által az európai vállalatok számára kínált különleges támogatási rendszerbe.

 

Témák:

  • A COVID-19 hatása a hongkongi és a kínai gazdaságra, illetve az európai vállalatok hogyan tudják kiaknázni az üzleti lehetőségeket a járványt követő fellendülésből
  • A COVID-19 hatása a globális ellátási láncokra – Hongkong szerepe és lehetőségek az európai vállalkozások számára

 

Breakout Rooms:

  • EUR 1,180 járványvédelmi alap / kiállító cég az európai vállalatok számára
  • Érintkezés nélküli termék promóció és értékesítés avagy hogyan reklámozza termékeit és fogadjon megrendeléseket anélkül, hogy elutazna Hongkongba (O2O csomagok)

 

Dátum:                2020. május 28., csütörtök 

Időpont:              10:00 – 11:00 

Csatorna:             Zoom

Nyelv:                  Az előadások nyelve angol / az előadást követő szekciós előadás nyelve (= Breakout Room): angol vagy magyar nyelvű  (a résztvevő választása alapján)

Részvétel:            ingyenes

 

Kérjük, regisztráljon az alábbi linkre kattintva:

https://hktdc.zoom.us/meeting/register/tJYscOqhrjIsEtxI6P2kRhIPed8yIbwRCUAd

 

Programütközés miatt nem tud részt venni? Semmi probléma! Regisztráljon és az eseményt követően elküldik Önnek a webinar felvételének linkjét. A meghívó szabadon továbbítható harmadik félnek. 

 

Kérdés esetén, kérjük, lépjen kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken:

Balázs Beáta beata.balazs@hktdc.org vagy Ungvári Tímea timea.ungvari@hktdc.org 

Válaszok

Megosztás

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

X