Intra-logisztikai rendszer-feltárás

Napjaink gazdasági környezete folyamatos változásban van: bizonytalanok, ingadoznak és elaprózódnak a rendelések, gyorsan változnak a termékek, bővülnek a termék portfóliók, egyre több és egyedi terméket kezelünk, változnak a vevői elvárások. Éppen ezért a hatékony működés fenntartása érdekében a logisztikai rendszerek folyamatosan alkalmazkodnak a változó körülményekhez. Ami jellemzően nagy kihívás, ugyanis a vállalat és a logisztikai rendszer hatékonyságát folyamatainak és résztvevőinek megfelelő, összehangolt működése határozza meg. Hiába vannak optimálisan működő rendszer elemek, ha a rendszer összhangja hiányzik. Tapasztalataink szerint a folyamatosan alkalmazkodás gyakorta rejtett jellegzetességeket, problémákat és veszteségeket eredményezhet, melyek külső szemlélőként feltárhatók.

A logisztikai rendszer-feltárás szolgáltatásunk keretében személyes tapasztalás útján áttekintjük a vállalat működését és vizsgálatokat, elemzéseket végzünk. Megfogalmazzuk a rendszer jellegzetességeit, kihívásait, erősségeit, problémáit, szűk keresztmetszetét és potenciális fejlesztési irányait.

A CoReLog támogató, gyakorlatias és partneri gondolkodásmódjával összhangban elkötelezetten szeretne támogatást nyújtani a jelenlegi helyzethez alkalmazkodó vállalkozásoknak.

Felajánlásunk keretében intra-logisztikai (raktári, termelés-ellátási, termelési) rendszerek áttekintését, vizsgálatát és véleményezését vállaljuk. A 3 alkalmas feltárás és egyeztetés keretében megfogalmazásra kerül a rendszer jellegzetessége, szűk keresztmetszete és a potenciális fejlesztési irányok.

Kiemelten fontos szempont, hogy olyan támogatást és iránymutatást nyújtsunk, mely segítségével a vállalat önállóan tovább tud lépni, tanácsadói támogatás nélkül.

Igény esetén kedvezményes ajánlat kérhető a feltárt irányok megvalósításának támogatására. Mely keretében a megfelelő eszközöket alkalmazva (adatbányászat, szenzor hálózat, szimuláció, CAD) együttműködünk a megfogalmazott fejlesztési irányok megvalósítására.

Válaszok

Megosztás

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

X